Siktet inställt på London i sommar

I juni drar fotbolls-em igång och lagom till Midsommarafton kommer varenda gruppspelsmatch att vara avklarad. På Midsommardagen kommer sedan slutspelet att dra igång med de första åttondelsfinalerna.

UEFA_Euro_2016_Logo.svgJag funderar starkt på att boka in en resa till London efter midsommar och njuta av en av Europas största och fartfyllda städer. Det är en perfekt tid att befinna sig på andra sidan Engelska kanalen då fotbolls-em hålls i Frankrike. England är ju fotbollstokiga så det lär vara bra tryck på många barer och pubar under denna tid vilket lär bjuda på många trevliga kvällar. Komplett information om speldagar hittar du här.

Sen är det väl högst tveksamt om Sverige lyckas ta sig vidare från gruppspelet. Jag tror vi kan sluta på en tredjeplats och det skulle nog krävas att det var Italien som skänkte bort sin plats till oss om vi ens skulle ha en chans att ta oss vidare. Oavsett tycker jag det är roligt att följa de större fotbollsevenemangen som EM och VM.

London är ju en fantastisk stad också och jag har inte varit där själv ännu. Där är mycket från dess historia som jag skulle vilja fördjupa mig i och många platser att njuta av som man annars bara reflekterat över när man sett bilder, läst en bok eller tittat på TV eller film.

Boendet kan bli ett problem. Jag har tittat runt lite på hotell i London och många är ju redan fullbokade eftersom man är så pass sent på det som jag är nu. Men det verkar ändå finnas ett och annat trevligt hotell och jag behöver inte bo mitt i smeten känner jag utan jag har inga problem att ta tunnelbana eller taxi hem till hotellet på kvällen.