Dags att påskpynta dator och mobil

Påsken tycker jag är mycket roligare än julen men ändå börjar man julfirandet så mycket tidigare. Redan i november känner man att julen är nära när alla butiker påminner en om det stup i kvarten. Påsken är dock inte alls samma sak och hade man inte haft en kalender så hade man kanske missat firandet helt och hållet.

Ändå tycker jag jag påsken är mycket roligare än julen. Det är glada färger, harar, kaniner, ägg, kycklingar och inte minst blommor och glada färger. Det vädras liksom vår när påsken väl firas och det uppskattar jag!

Nu har jag bestämt mig för att en vecka innan påsk lägga in lite påsktema på datorn och mobilen. Det gäller liksom att komma i stämning för påsken och jag tycker du som läser detta ska göra det med. Mitt tips: klä ut dig till kyckling och lägg upp en ny profilbild på Facebook! 😀