Köp dina utemöbler online istället

Jag är helt klart för digitaliseringen av Sverige och de senaste åren har nya nischer inom e-handel växt fram. Det är fantastiskt roligt att detta sker och det gör det så mycket lättare för konsumenter som kan hantera Internet och digitala enheter att jämföra priser och få tillgång till ett utbud av produkter som är mycket större än det man annars är van vid.

Nu ligger våren över stora delar av Sverige och att vi går mot ljusare tider har varit ett faktum ett bra tag nu som de flesta av oss känner av. Det är hög tid att damma av sina utemöbler och börja arbeta i trädgården om man inte redan gjort det. Om du precis som jag har utemöbler som borde besökt en återvinningscentral redan förra året så bör du också omfamna den digitala värld vi lever i och leta efter nya utemöbler online. Om du inte redan provat så kommer du bli förvånad över hur mycket trädgårdsmöbler, soffor, solstolar, paviljonger och caféset som det finns att välja mellan.

Jag har sökt runt en del och även om jag skulle kunna rekommendera dig ett flertal intressanta butiker så hittar du dessa själv om du besöker http://utemöbler.net/ som samlar produkter från flera stora återförsäljare av utemöbler. Jag satte mig med surfplattan i soffan och tittade igenom olika kategorier av möbler och så fort jag hittade något jag var intresserad av och ville spara så favoritmarkerade jag dem. Sedan kan du enkelt se vilka produkter du favoritmarkerat genom att besöka Favoritlistan på deras sida.

matgrupp utemöblerJust nu funderar jag på ett matbord där benen är gjorda i aluminium och bordsskivan består av flera träskivor med ett tunt mellanrum. Det finns sedan inläggsskiva undertill som fälls upp ”automatiskt” så att säga om man vill, men det gör att det får plats upp till 10 personer om man använder kortsidorna. Till det kommer det 6 stycken stolar där ryggstöden är gjorda av något spänt tyg.

Jag har även titta en hel del på hängmattor från Fatboy. De kostar lite mer än andra hängmattor men samtidigt gillar jag modellen och utbudet av färger. Om du inte riktigt vet vad jag menar så ta en titt hos Pricerunner här:
http://www.pricerunner.se/sp/fatboy-h%C3%A4ngmatta.html

Det är kul att kolla på utemöbler i butiker så man kan se och känna på dem. Men mitt tips är att inte göra förhastade köp då det ibland finns exakt samma möbel online och där priset är flera tusen kronor billigare. Matbordet till vänster ligger t.ex. på ca 7 000 kr online. Väldigt prisvärt!