Enkelt och bekvämt att handla barnsäng online

barnsäng

Vi har varit runt och tittat på barnsängar då vår yngsta sån är i behov av en ny juniorsäng. Alla vanliga möbelbutiker i närområdet som IKEA, Mio, m.fl. har besökts men vi har inte hittat något.

En anledning är att det faktiskt är extremt stressigt och ibland nästan irriterande att titta på möbler när andra människor springer runt omkring en, vilket fick mig att ge upp Ikea efter att barnen till en barnfamilj började hoppa bland sängarna.

Jag har inte tänkt tanken att leta efter barnsängar online, eller några andra större möbler för den delen. Men jag måste säga att utbudet är förvånansvärt bra och flera butiker säljer samma modeller vilket sätter lite press på priserna – även om där hade varit mer att önska.

Så nu blev det att i lugn och ro kolla på modeller online istället. Sortera bort de sängarna som vi inte ville ha för att sedan ta mått och jämföra priser på de modeller vi hade kunnat tänka oss. En timme senare var beställningen lagd och nu väntas hemleverans till dörren.

Jag blev verkligen fascinerad över hur många fördelar där finns med att handla barnsäng, och andra möbler online. Här är några jag tänkt på:

  1. Du slipper att fysiskt åka mellan möbelbutiker och åla dig fram mellan andra människor.
  2. Har du tur går sängen in i bilen annars får du boka släp, hämta släp, hämta barnsäng, lämna barnsäng, lämna släp. Gratis hemleverans erbjuds av många möbelbutiker online.
  3. Fria returer. Många möbelbutiker erbjuder helt fria returer.
  4. Stort utbud gör det enkelt. Möbler tar plats och en del e-butiker erbjuder leverans direkt från tillverkaren och kan då ha ett större ”utbud” att välja mellan.

Sen kan man lägga till att man faktiskt kan spara flera timmar av ens tid och lite bensinpengar. Även om barnsängen skulle vara dyrare online så blir slutpriset kanske ändå lägre.