Låna pengar för att shoppa på Black Friday

Hösten har börjat komma och mina tankar på Black Friday har redan börjat komma. Det är förvisso två månader kvar innan denna storhelg och med extrema priser når oss men det är ändå värt att börja tänka på det nu. Jag ska t.ex. redan nu börja avsätta extra pengar för lönen om det är så att det dyker upp något jag vill ha.

Förra året pratade jag med en vän som valde att låna pengar för att kunna handla prissänkta varor på Black Friday. Han berättade att han hade tagit SMS Lån för att kunna shoppa extra mycket under denna storhelg. När jag först hörde tyckte jag att han var helt galen men det skulle visa sig att det inte var så dumt som jag först trodde.

Givetvis vill jag börja med att säga att det är bättre att kunna spara ihop pengar än att låna pengar för att handla. Men om man ”måste” handla och inte har pengar så är inte SMS Lån så dumt som jag först trodde, i alla fall inte om man har ett jobb så att man kan betala tillbaka lånet efter en månad eller två (beroende på hur lång löptid man har).

Han hade nämligen valt att ta flera lån från olika aktörer där han ännu inte var kund vilket innebar att han kunde nyttja deras erbjudande om att få låna pengar ”gratis” första gången. Vid nästkommande lön betalade han sedan tillbaka de 6000 kr jag tror det var han lånade totalt. Det var någon aviavgift han rök på annars var det inte mer än så han fick betala för SMS-lånen.

Jag blev ganska imponerad av hans lösning även om det inte går att göra allt för många gånger och det gäller att vara vaksam så man inte missat något i avtalen. Men annars var det relativt genialiskt då hade passade på att handla en hel del julklappar på Black Friday vilket han då slapp göra under December. Om du ska försöka dig på samma sak så var noga med att det blir en bra deal för dig och se till så att du jämför smslån online innan så du har koll på långivarna och bankerna.